Helsinki-kerrostalo |  Helsingin Tankomäen Huippu
Helsinki-kerrostalo | Helsingin Tankomäen Huippu

Tässä Helsinki-kerrostalohankkeessa kehitettiin ratkaisuja asumisen kohtuuhintaisuuteen, katutason kerroksen joustavuuteen ja asuntovarastojen toiminnallisesti tehokkaaseen käyttöön.

ATT HASO Yläkivenrinne 2 | Helsingin Asuntotuotantotoimisto
ATT HASO Yläkivenrinne 2 | Helsingin Asuntotuotantotoimisto

Asumisoikeuskerrostalo Helsingin Myllypuroon täydennysrakentamisalueelle. Kahdeksan kerrosinen rakennus on suunniteltu energiatehokkuusluokkaan A 2018.

UK3 päiväkoti ja asunnot |  Varma ja Espoon kaupunki
UK3 päiväkoti ja asunnot | Varma ja Espoon kaupunki

Yksikerroksinen päiväkoti, jonka päälle sijoittuu senioreille suunnattuja asuntoja ja kattopiha.

Puutalo ja työtilat | Villa-Huilaus Kaarinaan
Puutalo ja työtilat | Villa-Huilaus Kaarinaan

Ulkoverhous on tehty kauniisti harmaantuvasta lehtikuusesta.

Kaavoitus ja viitesuunnittelu
Kaavoitus ja viitesuunnittelu

Viitesuunnittelussa luodaan havainnollistavaa suunnitteluaineistoa kaavoituksen ja maankäytön edistämiseen. Teemme kaavasuunnittelua kaupungeille, kunnille, yrityksille ja yksityisille tilaajille.

Puinen omakotitalo Espooseen
Puinen omakotitalo Espooseen

Rakennus jakaa tontin liikenteelliseen etupihaan ja luonnonvaraiseen takarinteeseen.

Asiakkaitamme

Kunnat ja kaupungit

Olemme tehneet suunnittelutyötä kaupungeille ja kunnille kilpailujen ja puitesopimusten kautta. Uusimpiin suunnitelmiin ovat kuuluneet esimerkiksi Espoon kaupungin koulu- ja päiväkotitonttien kehittäminen. Helsingin kaupungin Asuntotuotantoimistolle rakentuu kerrostalokohde Myllypuron täydennysrakentamistontille.

Kiinteistökehitys ja sijoittajat

Usein hankeet alkavat kehitysvaiheella, jossa tontinkäyttöä optimoidaan ja kehitetään. Tilaajina tässä vaiheessa ovat hankekehitykseen erikoistuneet yritykset, rakennusliikkeet tai kiinteistövälitystoimistot. Rakennusten lopullinen omistaja voi olla esimerkiksi sijoitus- tai vakuutusyhtiö. Uusimpia kohteitamme on valmistunut Veritas Eläkevakuutuksen ja Kojamo Oyj:n omistukseen. Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma:lle on suunniteltu päiväkodin ja senioreille suunnatun asumisen yhdistävä rakennus Espooseen.

Rakennusliikkeet

Rakennusliikkeet ovat tilaajinamme esimerkiksi oman tuotantannon, tontinkehityksen ja KVR-muotoisten toteutusten kautta. Viimeaikaisten kohteiden tilaajina ovat olleet esimerkiksi VRP-Etelä-Suomi Oy, Fira Oy, Lehto Group Oyj ja Hartela Etelä-Suomi Oy

Asumisoikeus

Olemme toimineet pitkään asumisoikeustuotannossa ja ARA-rahoitteisten kohteiden parissa. Uusin valmistunut kohde Asumisoikeusyhdistys Suomen Omakodille sijaitsee Helsingin Kalasatamassa Redin naapurustossa.  

Yksityiset tilaajat ja ryhmärakennuttaminen

Olemme suunnitelleet paljon pientalokohteita erilaisille tonteille ja erilaisiin tarpeisiin. Pääosa kohteista on pääkaupunkiseudulla ja pohjoisimmat toistaiseksi Oulussa. Ryhmärakennuttaminen tarjoaa hyvän välimuodon rakennuttamiseen ja paljon synergiaetuja varsinkin toteutukseen. Ryhmärakennuttamisesta meillä on kokemusta sekä konsulttijohtoisina että omatoimisesti muodostuneina ryhminä.