ASIAKKAAT:

Kunnat ja kaupungit – Olemme tehneet suunnittelutyötä kaupungeille ja kunnille kilpailujen ja puitesopimusten kautta. Uusimpiin suunnitelmiin ovat kuuluneet esimerkiksi Espoon kaupungin koulu- ja päiväkotitonttien kehittäminen.

Kiinteistökehitys ja sijoittajat – Usein hankeet alkavat kehitysvaiheella, jossa tontinkäyttöä optimoidaan ja kehitetään. Tilaajina tässä vaiheessa ovat hankekehitykseen erikoistuneet yritykset, rakennusliikkeet tai kiinteistövälitystoimistot. Rakennusten lopullinen omistaja voi olla esimerkiksi sijoitus- tai vakuutusyhtiö. Uusimpia kohteitamme on valmistunut Veritas Eläkevakuutuksen ja Kojamo Oyj:n omistukseen.

Rakennusliikkeet – Rakennusliikkeet ovat tilaajinamme esimerkiksi oman tuotantannon, tontinkehityksen ja KVR-muotoisten toteutusten kautta. Viimeaikaisten kohteiden tilaajina ovat olleet esimerkiksi VRP-Etelä-Suomi Oy, Fira Oy, Lehto Group Oyj ja Hartela Etelä-Suomi Oy

Asumisoikeusyhdistykset – Olemme toimineet pitkään asumisoikeustuotannossa ja ARA-rahoitteisten kohteiden parissa. Uusin valmistunut kohde Asumisoikeusyhdistys Suomen Omakodille sijaitsee Helsingin Kalasatamassa Redin naapurustossa.

Yksityiset tilaajat ja ryhmärakennuttaminen – Olemme suunnitelleet paljon pientalokohteita erilaisille tonteille ja erilaisiin tarpeisiin. Pääosa kohteista on pääkaupunkiseudulla ja pohjoisimmat toistaiseksi Oulussa. Ryhmärakennuttaminen tarjoaa hyvän välimuodon rakennuttamiseen ja paljon synergiaetuja varsinkin toteutukseen. Ryhmärakennuttamisesta meillä on kokemusta sekä konsulttijohtoisina että omatoimisesti muodostuneina ryhminä.