TARJOUS:

 

Tarjouspyynnön arkkitehti- ja pääsuunnittelusta voi lähettää sähköpostitse: TARJOUS@POOK.FI

Annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse: 044-0347 000 / Pentti Raiski  

Tontinkäyttösuunnittelu, kiinteistökehitys, kaavapoikkeamat ja kaavoitus: Tarjouksen laadintaan vaikuttaa alueen sijainti, laajuustavoite ja nykytilanne. Yleensä on tarkoituksenmukaista sopia kokous, jossa tavoitteista ja mahdollisuuksista keskustellaan. Kokouksen perusteella voimme tarjota juuri teidän hankkeellenne sopivan toimintatavan ja sisällön. 

Ammattilaiset | aluerakentaminen, liikerakentaminen, rivi- ja kerrostalot: Tarjouksen laadinnassa tarvitaan laajuuden lisäksi tieto suunnitellusta toteutusmuodosta ja olennaisista tavoitteista. Asuntotuontannossa ARA-rahoituksen, Hitas-ehtojen ja mahdollisten tontinvarausehtojen vaikutuksista on hyvä sopia hankkeen aluksi. Tarjoukset laaditaan yleensä kokonaishintaisena tai sidottuna hyötyneliöihin. Ammattirakentamisen tarjouspyynnön voi lähettää sähköpostitse tai sisällöstä voidaan ennakoivasti neuvotella kokouksessa.

Peruskorjaus | käyttötarkoituksen muutokset, lisä- ja korjausrakentaminen: Tarjouksen laadinnassa tarvitaan tavoitteen lisäksi tietoa nykytilanteesta. Usein työhön liittyy lähtötietojen keräämistä, piirrosten digitointia ja mittauksia. Usein on järkevää sopia kokous, jossa tehtäväsisältö voidaan suunnitella tilaajalle mahdollisimman hyödylliseksi. 

Yksityiset tilaajat | Omakotitalot ja ryhmärakennuttaminen: Tarjouksen laadinnassa on sijainnin lisäksi tärkeää tietää suunniteltu toteutusmuoto ja rakentamisen laajuus. Tarjouspyynnön voi lähettää sähköpostitse. Liitäthän mukaan omat yhteystiedosi ja kohteen osoitteen.  Jos olet epävarma tarvitsemastasi sisällöstä; ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse niin sovimme ja tarjoamme hankkeelle oikean suunnittelusisällön.  

Taloyhtiöt |  kampanja käynnissä – tilaa ilmainen kartoitus | Haluatteko kehittää taloyhtiönne omaisuutta? Arvonnousulla voidaan rahoittaa korjauksia ja parantaa yhtiön taloutta. Tämä heijastuu osakkeiden arvoon ja houkuttelevuuteen. Kartoitamme yhtiönne mahdollisuudet. Katso lisätietoja seuravasta linkistä ja sovitaan tapaaminen: [ Taloyhtiön kehittäminen-linkki ]